Akademi Urusinsan

LABUR SAHAM & KEMBANGKAN HARTA SEPERTI ORANG TERKAYA DI DUNIA

Rahsia Warren Buffet, Orang Kedua Terkaya Di Dunia Dalam Kembangkan & Bina Kekayaan Dengan Banyak

Inilah teknik melabur saham yang mana bukan sulit cuma tidak ramai orang tahu. Teknik pelaburan ini disimpan rapi oleh hartawan di Malaysia yang telah membuat keuntungan dan mencapai kebebasan kewangan untuk berhenti kerja lebih awal dari rakan-rakan mereka!

Jika Anda Miliki Sifat Seperti Di Bawah, MAKA ANDA TAK SESUAI MENYERTAI KELAS INI:

Semua orang nak belajar cara buat duit dengan saham tetapi tidak semua tahu caranya

Semua orang nampak saham ini mudah buat duit tetapi takde orang tahu kisah disebaliknya

Semua orang nak belajar cara buat duit dengan saham tetapi tidak semua berpeluang berjumpa dengan guru saham yang betul

Jom follow lebih 1500 Orang Telah Belajar Saham Dengan Teknik-Teknik Mudah Ni..

Belajar saham dengan guru yang telah berpengalaman melebihi 12 tahun di dalam bidang pelaburan saham

Apa yang anda akan belajar dari kelas online ini?
Dan Paling Penting Coaching Secara Online Yang Akan Dilakukan Sebulan Sekali Bagi Memastikan Anda Sentiasa Berada Di Landasan Betul Di Dalam Menjadi Pelabur Berjaya

Sebelum itu.. siapa saya yang akan bantu anda ni?

Wan Muhammad Firdaus Bin Wan Ismail atau nama panggilan ‘Demon of Market’ adalah seorang trader yang mana sudah terlibat melebihi 10 tahun di dalam pasaran saham. Selain itu beliau juga merupakan seorang bekas dealer saham bagi RHB INVESTMENT DAN JUGA MAYBANK INVESTMENT.

Mungkin Anda Tidak Mengenali Saya.. Kerana Saya Amat Jarang Keluar Di Media Masa, Namun Saya Merupakan Salah Seorang Pengacara Di Dalam Satu Program Saham Berbahasa Melayu Di Bernama Newschanel iaitu Nadi Ekuiti Juga Tenaga Pengajar Saham Di Human Resource Development Fund

Boleh Percaya ke ni?

Saya tahu mungkin ada yang rasa ragu betul ke dia ni? Entah-entah hanya sekadar sifu jadian yang hanya pandai teori tapi diri sendiri pun tak pandai trade saham dan selalu rugi, ini mesti nak buat duit dari kelas bukan dari saham.

Di sini saya nak kongsi dan kempilkan bukti pengalaman saya trade selama 1 bulan salah satu akaun saya dengan modal RM5000 dan keuntungan atau “capital gain” yang saya perolehi adalah sebanyak 40% peratus bersamaan RM2000 dalam masa tidak sampai 1 bulan, kalau saya boleh mula dengan modal rendah begini dan dapat hasil sedemikian rupa apatah lagi anda.

InsyaAllah, saya akan kongsikan kaedah dan teknik yang anda mudah faham dan boleh buat untuk hasilkan “result” sebegini dengan kaunter dagangan patuh syariah.

Saya boleh kongsikan “result” yang lebih gempak tetapi saya tidak mahu menjanjikan bulan dan bintang kepada peserta saya terutama yang masih baru atau “newbie” dalam pelaburan saham. Cukuplah pada waktu ini kita fokus kepada memantapkan kemahiran dan menghasilkan “result” yang konsisten.

Siapakah patut hadir ke kelas ini?

Apa kata mereka yang telah sertai kursus ini

Anda mencari kelas basic pelaburan saham untuk anda belajar bagaimana anda boleh membuat pelaburan di Bursa Malaysia?

Anda juga mencari kelas yang senang untuk anda fahami dan mampu berhubung dengan tenaga pengajar secara online?

Ingin mendapat BIMBINGAN dan LATIHAN dari tenaga pengajar yang berpengalaman lebih dari 12 tahun di dalam bidang ini?

Maka inilah kursus pelaburan saham yang akan membantu anda di dalam perjalanan anda untuk menjadi pelabur berjaya di BURSA MALAYSIA.

Ramai telah mendapat manfaat dari kelas saham ini. Kesemua peserta ini merupakan peserta-peserta baru dalam mengenal  dunia pelaburan saham. Bermula dari zero knowledge sekarang mereka sudah mula membuat keuntungan melebihi dividen tabung haji dan asb melalui pasaran saham.

Fokus kami untuk kelas saham online ini adalah untuk membantu Pelabur Baru (zero knowledge) yang mana masih mencari jalan dan skill tentang pelaburan saham yang betul dan tepat dalam membuat pelaburan di Bursa Saham Malaysia.

Selepas belajar Kelas Saham Ini anda akan master 5 Perkara Berikut Dan Boleh Buat Keuntungan di Bursa Saham Malaysia iaitu:

SERTAI KURSUS INI SEKARANG!

Apa yang anda akan dapat dalam Kursus Rahsia Melabur Saham di Bursa Malaysia?

[ KURSUS UTAMA ]

Akses kepada lebih 10 Rakaman Eksklusif Teknik & Kaedah Melabur Di Bursa Malaysia Khas Buat Mereka Yang Baru Nak Bermula Melabur Saham Di Bursa. Anda boleh belajar dimana-mana sahaja tak kira waktu mengikut keselesaan anda.

Bernilai RM800

[ BONUS 1 ]

Group Review & Update Saham: Group Support di Channel Telegram yang fokus membincangkan review & update pasaran saham dan ekonomi secara umum yang akan memberi kesan kepada pelabur saham secara khusus.

Bernilai RM1,080

[ BONUS 2 ]

Diskaun Coaching 1 on 1: Anda berpeluang menikmati diskaun istimewa 50% untuk sesi coaching selama 3 jam bersama saya (Firdaus Ismail).

Bernilai RM1,000 setiap sesi

[ BONUS 3 ]

Webinar Bulanan: Sesi webinar group coaching eksklusif bersama saya (Firdaus Ismail) setiap bulan. Sesi webinar adalah secara soal jawab. Pelbagai soalan berkaitan saham terpilih akan dijawab secara LIVE.

Bernilai RM1,800 setahun

Jumlah keseluruhan bernilai RM3,460 setahun

Khas untuk membantu anda yang dibelenggu hutang pada masa sama ingin menambah harta dan kekayaan..

“Bertindak segera sebelum kembali ke harga asal !”

P/S: Anda dah baca sampai bawah? Mungkin dah lama tak boleh tidur malam disebabkan masalah hutang atau risaukan masa depan anda..

Dapatkan kursus rahsia melabur saham ini sekarang dan ubah nasib kewangan anda!

Lengkapkan langganan anda dengan hanya dua langkah mudah

Billing details

Your order

Product Subtotal
Langganan Kursus Rahsia Melabur Saham - Tahunan  × 1 RM365.00 / year
Subtotal RM365.00
Total RM365.00
Recurring totals
Subtotal RM365.00 / year
Recurring total RM365.00 / year
First renewal: 29/05/2024
  • Sorry, it seems that there are no available payment methods for your state. Please contact us if you require assistance or wish to make alternate arrangements.

Data peribadi anda akan digunakan untuk memproses pesanan anda, menyokong pengalaman anda di seluruh laman web ini, dan untuk tujuan lain yang dijelaskan dalam privacy policy kami.