Akademi Urusinsan

Biodata En. Erman Taib

Merupakan Co-Founder dan Principal iReal Property Sdn Bhd (iRealty) serta merangkap CEO iReal Academy Sdn Bhd. Beliau telah menerima (MBA) Sarjana Pengurusan Perniagaan dari UNISEL dan juga Sijil Agensi Hartanah dari Institut Penilaian Negara (INSPEN). Beliau turut dianugerahkan Certified HRDF Trainer. Selain itu, beliau berpengalaman sebagai seorang perunding hartanah selama 10 tahun dan merupakan pelelong berlesen negeri Selangor. Beliau turut berjaya membantu lebih dari 300 orang pemilik, pembeli, pelabur dan penyewa rumah sepanjang kariernya. Kini aktif dalam aktiviti pelaburan hartanah dan pengurusan sewaan serta aktif berkongsi ilmu pengurusan kewangan dan membantu insan lain membetulkan profil kewangan dan membina kekayaan dengan hartanah.

Sinopsis Kursus

Sed scelerisque a nisl bibendum vestibulum. Quisque fringilla urna a nibh posuere placerat. Duis vehicula finibus porttitor. Praesent pretium porttitor ligula ac blandit. Nullam vitae dolor vehicula, aliquam lorem et, bibendum lacus. Cras interdum, tortor id vestibulum luctus, magna nunc finibus justo, egestas feugiat lorem enim vitae nisi. Nulla arcu arcu, porta at orci sed, dictum pretium nisl. Vestibulum a dictum turpis.

Kandungan Kursus

Kembangkan Semua
Pengenalan
Gerak Kerja
Penutup

Lengkapkan langganan anda dengan hanya dua langkah mudah

Maklumat Bil

Pesanan Anda

Produk Jumlah Awal
Langganan Kursus Hartanah Subsale - Tahunan
  × 1
RM365.00 / tahun
Jumlah Awal RM365.00
Jumlah RM365.00
LANGGANAN
Jumlah Awal RM365.00 / tahun
Jumlah Langganan RM365.00 / tahun
Pembaharuan pertama: 26/09/2023
  • Bayar menggunakan kad kredit / debit. Pembaharuan langganan adalah secara automatik.

Data peribadi anda akan digunakan untuk memproses pesanan anda, menyokong pengalaman anda di seluruh laman web ini, dan untuk tujuan lain yang dijelaskan dalam dasar privasi kami.