Akademi Urusinsan

Biodata En. Khairul Amal Hashim

Berkelulusan ijazah sarjana muda perakaunan dengan kepujian. Merupakan Akauntan Bertauliah (CA)di bawah Malaysian Institute of Accountants(MIA). Perunding Cukai Berlesen di bawah Kementerian Kewangan Malaysia. Seorang Chartered Tax Practitioner (CTP) di bawah Chartered Tax Institute of Malaysia (CTIM) dan Ahli Malaysian Association of Tax Accountants (MATA). Amil Zakat Professional bersama Majlis Agama Islam dan Adat Melayu Perak, MAIPk. Berpengalaman lebih 18 tahun dalam bidang perundingan cukai. Telah melatih dan mengendalikan berpuluh seminar, kelas dan bengkel percukaian untuk pelajar di IPTA sehinggalah golongan usahawan dan korporat. Penulis kepada 4 buah e-book, iaitu 101 Rahsia Penjimatan Cukai, Tips Jimatkan Cukai Bisnes, Cukai dan Hartanah 40 Perkara Wajib Tahu dan yang terakhir Cukai Dan PKP. Pernah menjadi tetamu di Program Nasi Lemak Kopi O di TV9 dan Malaysia Hari Ini di TV3. Kini merupakan rakan kongsi di firma Zahar Advisory Group dan Amal Hashim & Co.

Sinopsis Kursus

Sed scelerisque a nisl bibendum vestibulum. Quisque fringilla urna a nibh posuere placerat. Duis vehicula finibus porttitor. Praesent pretium porttitor ligula ac blandit. Nullam vitae dolor vehicula, aliquam lorem et, bibendum lacus. Cras interdum, tortor id vestibulum luctus, magna nunc finibus justo, egestas feugiat lorem enim vitae nisi. Nulla arcu arcu, porta at orci sed, dictum pretium nisl. Vestibulum a dictum turpis.

Kandungan Kursus

Kembangkan Semua
Kandungan Pembelajaran
0% Selesai 0/2 Langkah
Kandungan Pembelajaran
0% Selesai 0/1 Langkah

Lengkapkan langganan anda dengan hanya dua langkah mudah

Maklumat Bil

Pelan Langganan

Pilihan Bijak
Titanium
Langganan selama 1 tahun
RM365.00
Platinum
Langganan selama 6 bulan
RM250.00

Pesanan Anda

Produk Jumlah
Langganan Kursus 101 Penjimatan Cukai - Titanium  × 1 RM365.00 / tahun
Jumlah Kecil RM365.00
Jumlah RM365.00
Jumlah Langganan
Jumlah Kecil RM365.00 / tahun
Jumlah RM365.00 / tahun
Pembaharuan pertama: 28/10/2021

Data peribadi anda akan digunakan untuk memproses pesanan anda, menyokong pengalaman anda di seluruh laman web ini, dan untuk tujuan lain yang dijelaskan dalam dasar privasi kami.

Loading...

Processing Order...

Please wait while we process your payment...

Please wait while we redirect you...