Akademi Urusinsan

Polisi Pembatalan & Pemulangan Wang

Terima kasih atas pembelian anda. Kami harap anda berpuas hati dengan pembelian anda. Walau bagaimanapun, jika anda tidak berpuas hati sepenuhnya dengan pembelian anda atas sebarang sebab, anda boleh maklumkan kepada kami untuk bayaran balik penuh atau pertukaran. Sila lihat di bawah untuk maklumat lanjut tentang polisi pemulangan kami.

Pembatalan

Semua pembatalan untuk sebarang langganan kursus mesti dimaklumkan dalam tempoh 7 hari dari tarikh pembelian.

Yuran coaching akan dikembalikan sepenuhnya serta merta jika tiada penyelesaian dapat diberikan semasa sesi coaching atau panduan yang diberikan tidak dapat dilaksanakan atas sebab teknikal (kemudahan perbankkan tidak wujud atau berlaku perubahan sistem perbankkan) dalam tempoh 180 hari seperti yang dipersetujui semasa sesi.

Proses Pembatalan

Setiap pembatalan mestilah disertakan dengan bukti pembelian dan perlu dimaklumkan dalam tempoh yang dinyatakan kepada Urusinsan Services Sdn Bhd melalui:

Emel: admin@urusinsan.info atau
Telefon/Whatsapp: +60123458847

Sila ambil perhatian, anda akan bertanggungjawab untuk semua caj pembatalan & pemulangan.

Pemulangan Wang atau Pertukaran

Selepas menerima permohonan untuk sebarang pembatalan, kami akan memproses pemulangan wang anda atau menawarkan sebarang bentuk pertukaran kepada anda dalam tempoh sekurang-kurangnya 7 hari bekerja dari tarikh permohonan.

Pertanyaan

Jika anda mempunyai sebarang soalan mengenai polisi pemulangan kami, sila hubungi kami melalui:

Telefon/Whatsapp: +60123458847
Emel: admin@urusinsan.info