Tertekan dengan pelbagai cabaran kewangan ?

Hutang Yang Banyak
Tidak Mampu Membeli Rumah
Pendapatan Kecil
Perniagaan yang semakin merosot
Tidak boleh menyimpan
Ingin mendapatkan kereta & rumah impian

Jangan Risau Dengan Cabaran Ini Biarpun...

Biar Apa Pun Cabaran Kewangannya... Saya Akan Bantu Anda

Saya Zaidi Ismail, Jurutera Forensik Kewangan yang sudah lebih 15 tahun membantu ribuan rakyat Malaysia menyelesaikan cabaran kewangan mereka. Buku Forensik Kewangan hasil garapan saya telah terjual lebih tiga puluh (35) ribu naskah dan merupakan Top 10 pilihan pembaca di rangkaian kedai buku MPH dan POPULAR selama lebih 15 minggu berturut-turut manakala lebih lima (5) ribu peserta telah menghadiri sesi “coaching” secara persendirian bersama saya.

Tak Percaya ?
Lihat testimoni peserta yang menyertai program ini…

Anda mungkin tidak mengenali saya kerana saya amat jarang keluar di media masa, namun tulisan dan perkongsian saya pernah dipetik oleh media masa

Saya Akan Membantu Insan Seperti Anda...
Menyelesaikan Pelbagai Cabaran Kewangan Melalui Sesi Coaching Unlimited 12 bulan Bersama Saya

Didalam sesi coaching one on one secara bersemuka atau online selama 2 jam / sesi tanpa had jumlah coaching selama 12 bulan akan saya bantu anda dengan memberikan panduan khusus  & unik menggunakan formula, kaedah serta teknik pengurusan kewangan yang diasaskan oleh saya.

Anda akan diberikan panduan serta langkah mudah satu persatu langkah yang perlu diambil untuk…

Coaching 1 on 1 selama 12 bulan tanpa had

Masih Kurang Yakin ?
Jom tonton "Apa Kata Peserta" yang telah mengikuti program ini...

Kejap... Ada Lagi !
Saya Belum Habis Cerita...

Yuran penyertaan anda akan dikembalikan sepenuhnya serta merta jika tiada penyelesaian dapat diberikan semasa sesi coaching atau panduan yang diberikan tidak dapat dilaksanakan atas sebab teknikal (kemudahan perbankkan tidak wujud atau berlaku perubahan sistem perbankkan) dalam tempoh 180 hari seperti yang dipersetujui semasa sesi.

Anda juga boleh menghadiri sesi bersama pasangan (tunang / suami & isteri)

BEBAS RISIKO

Nanti Sabar dulu... bukan itu sahaja...

Anda akan dapat akses kepada Kursus Forensik Wang yang bernilai RM4844 secara PERCUMA selama 12 bulan.

Selain dapat mengakses lebih 30 Video Rakaman Eksklusif Teknik & Kaedah Melangsaikan Hutang dan Kumpul Harta Dengan Pantas, anda juga boleh menghadiri sesi webinar LIVE 2x sebulan bersama Tuan Zaidi.

Jangan tunggu lama untuk menyelesaikan masalah anda. Dapatkan tarikh temujanji untuk coaching bersama Tuan Zaidi sekarang!

Tak Cukup Dengan Itu...

Saya akan berikan kepada anda Combo Buku Forensik Kewangan beserta dengan Buku CSI Kewangan secara PERCUMA.

Buku Forensik Kewangan 200 mukasurat ini menjadi Top 10 pilihan pembaca di rangkaian kedai buku MPH dan POPULAR selama lebih 15 bulan berturut-turut dan telah membantu lebih 35,000 pembaca sejak 2019.

Manakala Buku CSI Kewangan memberi panduan satu persatu bagaimana untuk menyusun semula kewangan peribadi anda dan turut disertakan dengan lebih 137 Tips Menambah Baik Kewangan dan lebih 5 Kajian Kes penstrukturan semula kewangan peribadi.

Ada lagi yang lebih best !

Bukan hanya sekali coaching bersemuka atau secara online tetapi peserta juga boleh terus berhubung dengan Tuan Zaidi di dalam Telegram Group Exclusive bersama beliau untuk sebarang pertanyaan selepas coaching kelak.

Jangan tunggu lama untuk menyelesaikan masalah anda. Dapatkan tarikh temujanji untuk coaching bersama Tuan Zaidi sekarang !

Harga yang ditawarkan untuk pakej coaching Unlimited ini...

jauh lebih rendah berbanding bebanan kewangan yang sedang anda tanggung selama ini